İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörlüğü

Üniversitemiz Personeli Sertifikalarını Aldı

16/12/2015 16:20:15 - 16/12/2015 16:20:15 - 43821 Okunma

Üniversitemiz Sürekli Eğitim Merkezi ve Kırklareli İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından düzenlenen Temel İlkyardım ve Afet ve Acil Durum eğitimlerine katılan Üniversitemiz personeli sertifikalarını düzenlenen törenle teslim aldı. Törende ayrıca Temel İlkyardım eğitimini başarıyla tamamlayan personele ilkyardımcı kimlik kartları da teslim edildi. Tören, 30 Kasım 2015 Pazartesi günü Üniversitemiz Rektörlük Kültür Merkezi Alt Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Saat 13.00’te başlayan törende açılış konuşmasını Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa AYKAÇ yaptı. Rektörümüz Prof. Dr. AYKAÇ, bu tür hizmet içi eğitimlerin kurumlar açısından önemine değindiği konuşmasında ilk yardım ve afet ve acil durum konularının yaşanması istenmeyen durumlarla ilgili olduğunu; ancak bu tür durumlarla karşı karşıya kalındığında hazırlıklı olmak mecburiyetinde olunduğunu hatırlattı. AYKAÇ, konuşmasını hizmet içi eğitimlerin devam edeceğini ifade ederek sonlandırdı.

Açılış konuşmasının ardından sertifika dağıtımına geçildi. Kırklareli Üniversitesi öğretim elemanları ve idari personeline yönelik gerçekleştirilen ve hizmet içi eğitim niteliği taşıyan eğitimlere ilişkin sertifikalar sahiplerine Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa AYKAÇ, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Göksel DEMİR, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Rengin AK, Turizm Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Nilüfer VATANSEVER TOYLAN, Mimarlık Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Ali MÜLAYİM ile Yüksekokul ve Meslek Yüksekokulu Müdürleri tarafından takdim edildi. Tören, sertifikaların takdiminin ardından sona erdi.

 

İSG Eğitim Sertifika

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.